OK SISAK – odbojkaški vikend

OK SISAK – odbojkaški vikend

U subotu,24. siječnja odigana je u Nedelišću utakmica 12. Kola 1. A Hrvatske odbojkaške lige za seniore između OKM Centrometal  i  OK Sisak. Za obje momčadi ova utakmica je bila važna jer je pobjeda osiguravala plasman u drugi krug natjecanja, razigravanje u okviru tzv. „final four“ grupe, što ustvari znači borbu unutar skupine od 4 najuspješnije momčadi za naslov prvaka Hrvatske u natjecateljskoj sezoni 2014/2015.

Ekipa OK Siska dobila je ovu utakmicu uvjerljivim rezultatom 3 : 0.

OK Sisak: Tepavac, Sabljak, Pavlić, A. Kostelac, Vakufac, Sofilić,, Alihodžić, Bakonji, F. Kostalac, Alić, Kadić.

Predsjednik kluba Svetozar Krotin u kratkom razgovoru je iznio svoje viđenje utakmice:

Utakmica je bila „tvrda“ i neizvjesna. Na sastanku ekipe uoči putovanja u Nedelišće ocijenjena je važnost predstojeće utakmice i analizirana je snaga protivnika. „Palo“ je obećanje trenera i ekipe OK Siska  da će „ostaviti srce na terenu“. Upravo to se i desilo i rezultat nije izostao. Nakon tijesno dobivenog prvog seta rasplet drugog seta bio je vrlo dramatičan s izmjenama u vodstvu i situacijama u kojem je samo jedan poen odlučivao o pobjedniku. Na terenu se je vidjelo da ekipa OK Siska više želi ovu pobjedu i to htijenje i hrabrost su se isplatili. Izvjesno je da je i gromoglasna podrška sa tribina grupe navijača koji se pratili ekipu OK Siska na ovom gostovanju dala dodatni poticaj za ostvarenje ove važne pobjede.

Ovom pobjedom ekipa OK Sisak potvrdila aspiracije da u završnim natjecanjima u tekućoj sezoni pokuša ostvariti najbolji plasman u povijesti kluba.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)