Odbojkaški vikend u Sisku 27. i 28 rujna

Odbojkaški vikend u Sisku 27. i 28 rujna

Iza nas je vrlo intenzivan odbojkaški vikend u Sisku. Dok su mlađi igrači u subotu, 27.rujna sudjelovali u vrlo uspjeloj akciji „Odbojka u srcu“ čiji je glavni organizator bio Rotary klub Sisak, seniorska ekipa odbojkašica OK Sisak igrala je u dvorani Brezovica turnir u sklopu natjecanja za Kup Hrvatske. Na ovom turniru su uz domaću ekipu sudjelovali OK Daruvar, OK varaždin, OK Olimpik, OK Kaštel i OK Brcko. Međusobnim razigravanjem nastup u finalnoj utakmici izborili su OK Olimpik i OK Sisak. Iskusnije gošće iz Zagreba ovaj su dvoboj dobile rezultatom 3 : 1 iako su i Sisčanke dobrom igrom još jednom pokazale da ovogodišnji ulazak u viši rang natjecanja nije slučajan.
Istovremeno, mlađe igračice okupljene u novoformiranoj seniorskoj ekipi OK Sisak 2 sudjelovale su na prijateljskom odbojkaškom turniru „Bjelovar 2014“. Sudionici ovog turnira su uz sisačku ekipu bili domaćini OK Bjelovar, OK Baranja, OK Glina i OK Ivanec.
Slijedećeg dana, u nedjelju 28. rujna u organizaciji OK Sisak održan je u našem gradu muški odbojkaški turnir „Sisak 2014“. Pozivu na ovaj turnir odazvale su se ekipe OK Rovinj, OK Karlovac i OK Bihać. U finalnom meču turnira OK Karlovac bio je bolji od domaćina OK Siska rezultatom 3 : 0.
Iako su rezultati koje su ostvarili odbojkašice i odbojkaši OK Sisak tijekom proteklog vikenda mogli biti i bolji, radi se o utakmica koje se odigravaju u sklopu priprema za natjecateljsku sezonu koja počinje polovinom listopada tako i igrači i stručno vodstvo klub imaju dovoljno vremena za otklanjanje uočenih nedostataka i podizanje forme za ligaška natjecanja koja slijede.

Pogledajte galeriju slika: http://www.ok-sisak.hr/px_gallery/bihac-2014/

Leave a Comment

(required)

(required)