Memorijalni turnir Bihać 2014.

Memorijalni turnir Bihać 2014.

U nedjelju, 21.rujna 2014. godine održan je u Bihaću u sportskoj dvorani Luke 11. Memorijalni turnir u odbojci za muškarce “Bihać 2014” u spomen na šest, u ratu poginulih izuzetnih sportaša i vrsnih odbojkaša OK Bihać.

Organizator turnira bio je muški odbojkaški klub “OK BIHAĆ”, a uz domaćina učešće su uzeli OK Mladost Bos. Petrovac, OK Sisak i OK Zadar.

Kvalitetnom, discipliniranom i na trenutke vrlo atraktivnom igrom seniorska muška ekipa OK Sisak osvojila je prvo mjesto na ovom turniru pobijedivši u prvom krugu natjecanja ekipu OK Zadar, a u finalnoj utakmici za prvo mjesto ekipu domaćina OK Bihać.

Obje utakmice momčad OK Sisak riješila je u svoju korist rezultatom 3 : 0, a kapetan Matija Tepavac proglašen je najboljim igračem turnira.

Predsjednik OK Sisak Svetozar Krotin izrazio je zadovoljstvo slijedećim riječima : „Sudjelovanjem na ovom turniru učvrstili smo dugogodišnje sportsko prijateljstvo između OK Sisak i OK Bihać. Svakako je to i svojevrsna promocija Grada Siska čije ime nosi naš klub, a rezultatski uspjeh koji smo ostvarili potvrda je da pripreme za natjecateljsku sezonu u hrvatskoj Prvoj A ligi idu dobrim smjerom i važna je karika u nastojanjima izgradnje pobjedničkog mentaliteta svih natjecateljskih ekipa OK Sisak“.

Galerija slika: http://www.ok-sisak.hr/px_gallery/bihac-2014/

 

Leave a Comment

(required)

(required)